Momento is live!

Momento dashboard is live!


Na maanden van voorbereiding was het op vrijdag 15 september dan zover. De eerste school in Nederland werd aangesloten op het Momento dashboard. In een volle zaal in het Miele Experiece Center in Vianen waren René van den Broek en Jeroen Slee van de stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o. (KPOA) aanwezig om, ten midden van de Momento partners, live de koppeling tussen School op de Berg en het Momento dashboard te maken. Ze werden door Daniël de Jonge, commercieel directeur van Heutink, uitgenodigd op het podium om te vertellen wat hun beweegredenen zijn om mee te doen met Momento.

René vertelde dat hij enthousiast werd van dit initiatief waarbij leraren meer tools krijgen om tijd en ruimte te maken voor goed onderwijs. Daarna was het de beurt aan Jeroen. Hij logde in in Basispoort en voerde de stappen uit om zijn school aan te sluiten op Momento. Daarna was het een kwestie van wachten tot alle informatie goed was verwerkt en uitgewisseld.

Uiteindelijk kon de spreekwoordelijke champagne ontkurkt worden: het Momento dashboard is live gegaan!

Voor de eerste 65 scholen in Nederland is dit de week van inrichten en er mee werken. Er is nog ruimte voor meer testscholen na de herfstvakantie, klik hier om u daarvoor aan te melden. Vanaf januari 2018 is Momento gratis beschikbaar voor alle basisscholen in Nederland.

Momento. In drie kliks … overzicht, inzicht en analyse