Momento op IPON 2018

Momento op IPON 2018 – u komt toch ook?


Op 7 en 8 februari 2018 zal Momento aanwezig zijn op IPON 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht . Al jaren is IPON dé  informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT. Daar mag Momento natuurlijk niet ontbreken.  

Momento is een totaaloplossing van een centraal dashboard, de beste educatieve content en snelle devices. Met Momento verzekeren scholen zich van een modern concept voor onderwijs dat klaar is voor de toekomst. Wij zijn aanwezig op IPON 2018.  Dus wilt u een kijkje in het centrale dashboard, een overzicht over methode software die aangesloten is op Momento of sparren over de manier waarop u digitaal leren kunt inrichten, passend bij de visie van uw school? U bent van harte welkom op onze stand C045, in het hart van IPON naast de Kennis Arena. Bovendien kunt u op IPON ook informatie halen bij de Momento partners Malmberg, ThiemeMeulenhoff, Zwijsen en Blink. Alles wat u wilt weten over Momento onder één dak.

U vindt alle informatie over IPON op hun website www.ipon.nl. Via de site kunt u gratis een voorregistratie aanvragen als bezoeker. Registreren aan de deur kost €25,-.

Media
  • IPON-2018.jpg