Momento genomineerd voor een IPON award!

Al jaren is IPON dé informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT.  De IPON Awards, die op woensdag 7 februari aan het eind van de beursdag worden uitgereikt, zijn dan ook bedoeld om het bedrijfsleven te stimuleren om producten te vernieuwen en te verbeteren. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers en digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer.  De IPON Awards worden geïnitieerd rondom alle gebieden van ICT binnen het onderwijs, te beoordelen op gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs.

De professionele en onafhankelijke jury maakten vorige week de genomineerden bekend.... En wat zijn we trots dat Momento genomineerd is in de categorie 'Innovatie van het leren'!

Wilt u zelf ervaren wat Momento dashboard u in de dagelijkse praktijk oplevert? Bezoek dan de Momento stand tijdens IPON 2018 op 7 en 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Alle partners van Momento zullen op de stand vertegenwoordigd zijn. 
Media
  • Ipon awards.png