Tijd voor door Momento

Door de groei van administratieve werkzaamheden is het prachtige vak van leerkracht onder druk komen te staan. Er is steeds minder tijd om de nodige aandacht aan een leerling te geven. Meer digitale ondersteuning van het leerkrachtenteam is onmisbaar. Om snel en gemakkelijk voortgang en resultaten te kunnen bekijken en zo op ieder moment inzicht te hebben in wat een leerling nodig heeft. Momento maakt dit mogelijk. De beste educatieve content, in combinatie met een betaalbaar en kwalitatief goed leerlingdevice én een compleet overzicht van de leerresultaten van leerlingen.

Meer over Momento


Aan de slag met Momento
Gebruik je oefen-, toets- en verwerkingssoftware van twee of meer verschillende methoden? Dan levert Momento direct voordeel op als overkoepelend dashboard. Bijvoorbeeld:

       


Teams in hun kracht
Benieuwd hoe andere teams er voor zorgen dat ze in hun kracht blijven staan? Klik voor de video’s op de afbeeldingen hieronder!

       


Op zoek naar meer informatie?
Klik op onderstaande knoppen voor instructievideo's, uitleg over installatie van het dashboard en de veelgestelde vragen.  
     
          
De beste educatieve content
Kiezen voor Momento, is kiezen voor de juiste methoden. Methoden ontwikkeld door professionals, vanuit visie, een doordachte leerlijn en bewezen didactiek. Met de digitale leermiddelen die de Momento partners aanbieden, haal je het beste uit jezelf en de kinderen.
  • Rijkere leerstof, eigentijds, aansluitend bij de leefwereld van kinderen;
  • Aanvullende verwerkingsvormen (creëren, gamen, ontdekken);
  • De mogelijkheid om een ‘eigen leerproces’ te creëren;
  • Didactiek, leerlijnen en lesdoelen sluiten op elkaar aan.

Welke software ondersteunt Momento?

Gratis dashboard voor leerkracht

Sinds januari 2018 hebben alle basisschoolleerkrachten in Nederland gratis toegang tot een digitaal methoden- en vakoverstijgend dashboard, aangeboden door de Momento partners. Doel van dit branche-initiatief is om de administratieve last bij leerkrachten te verminderen en hen de tools te geven om in de dagelijkse onderwijspraktijk beter te anticiperen op de behoeften van leerlingen. Het dashboard geeft in 3 kliks oefen- en toetsinzicht, overzicht en analyse, de basis voor handelingsplannen.

Heb jij het gratis Momento dashboard al geactiveerd?
Voor hulp bij het installeren van het dashboard, bekijk de handige instructievideo.

Meer over het Momento dashboard

Kies jouw leerlingdevice vanaf €50

Het gratis Momento dashboard biedt de leerkracht overzicht, inzicht en analyse. Maar een absolute voorwaarde om het maximale uit Momento te halen, is dat de educatieve content voor leerkracht en leerling snel en stabiel beschikbaar is in de klas. Daarom bieden de Momento partners een  speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. Je kiest zelf uit een tablet, Chromebook of Windows Notebook vanaf € 50,-.

Meer over de Momento Device Deals

Wilt u meer weten over Momento?

Voor meer informatie over het Momento dashboard, de Momento devices of de totaaloplossing inclusief educatieve content, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


*
*
*
*