Digitaal leren met Momento

De vraag naar een totaaloplossing op het gebied van digitaal leren in het basisonderwijs neemt toe. Veel leerkrachten en schoolteams zijn op zoek naar oplossingen om kinderen meer op maat en adaptiever uit te kunnen dagen, of juist extra oefeningen te kunnen geven op leerdoelen. Om meer te kunnen personaliseren en op de juiste momenten de juiste aandacht te kunnen geven aan hun leerlingen. Momento maakt dit mogelijk. De grote uitgeverijen en de schoolleveranciers presenteren een laagdrempelige en flexibele totaaloplossing voor digitaal leren: Momento. De beste educatieve content, in combinatie met een betaalbaar en kwalitatief goed leerlingdevice én een compleet overzicht van de leerresultaten van leerlingen. 

Meer over Momento

Gratis dashboard voor leerkracht

Vanaf 8 januari 2018 krijgen alle basisschoolleerkrachten in Nederland gratis toegang tot een digitaal methoden- en vakoverstijgend dashboard, aangeboden door de Momento partners. Het doel van dit branche-initiatief is om de administratieve last bij leerkrachten te verminderen en hen de tools te geven om in de dagelijkse onderwijspraktijk beter te anticiperen op de behoeften van leerlingen. Het dashboard geeft in 3 kliks oefen- en toetsinzicht, overzicht en analyse, de basis voor handelingsplannen.

Heeft u hulp nodig bij het installeren van het dashboard? Bekijk dan de handige instructievideo.

Meer over het Momento dashboard

De beste educatieve content

Kiezen voor Momento, is kiezen voor de juiste methoden. Methoden ontwikkeld door professionals, vanuit visie, een doordachte leerlijn en bewezen didactiek. Met de digitale leermiddelen die de Momento partners aanbieden, haal je het beste uit jezelf en de kinderen.  

  • Rijkere leerstof, eigentijds en aansluitend bij de leefwereld van kinderen
  • Aanvullende verwerkingsvormen (creëren, gamen, ontdekken)
  • De mogelijkheid om een ‘eigen leerproces’ te creëren
  • Didactische uitgangspunten, leerlijnen en lesdoelen sluiten op elkaar aan 

Welke software ondersteunt Momento?

Kies uw leerlingdevice vanaf €50

Het gratis Momento dashboard biedt de leerkracht overzicht, inzicht en analyse. Maar een absolute voorwaarde om het maximale uit Momento te halen, is dat de educatieve content voor leerkracht en leerling snel en stabiel beschikbaar is in de klas. Daarom introduceren de Momento partners een nieuwe, speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. U kiest zelf uit een tablet, Chromebook of Windows Notebook vanaf € 50,-.

Meer over de Momento Device Deals

Wilt u meer weten over Momento?

Voor meer informatie over het Momento dashboard, de Momento devices of de totaaloplossing inclusief educatieve content, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

*
*
*
*