Een gratis dashboard voor alle leerkrachten


Het Momento dashboard is gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland. Nadat de ICT-coordinator in een paar korte, eenvoudige stappen het dashboard heeft geïnstalleerd, heeft het hele schoolteam direct toegang tot het dashboard. Als uw school al gebruik maakt van oefen-, verwerking- en/of toetssoftware, dan zullen de leerlingresultaten vanaf dat moment ook direct zichtbaar worden in het dashboard. Hier hoeft u niets voor te doen. U blijft werken met de reeds aangeschafte, vertrouwde methoden maar krijgt als extraatje namens de schoolleveranciers en uitgeverijen een overzichtelijk dashboard kado!

Werkt u school nog niet met educatieve oefen-, verwerking- en/of toetssoftware,  dan zal het Momento dashboard logischerwijs ook geen resultaten tonen. Als u wel overweegt om te starten met digitaal leren, dan maken de Momento partners het mogelijk om laagdrempelig, flexibel en betaalbaar te starten met één of enkele vakgebieden. Zij helpen u bij het maken van een gedegen keuze voor het softwarepakket wat het beste bij uw visie en werkwijze past. Vervolgens betaalt u uitsluitend voor die onderdelen die u ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken. 
Is dat duur? Nee! Om u een idee te geven, vindt u hieronder een rekenvoorbeeld.

Rekenen, taal en spelling voor maximaal € 35

Voor een bedrag van maximaal € 35 per leerling per jaar koopt  u bij Blink, Malmberg, Noordhoff Uitgevers, ThiemeMeulenhoff of Zwijsen de software van:

  • Een rekenmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een taalmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een spellingmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Gratis dashboard voor de leerkracht

Als u nog geen of onvoldoende computers hebt om digitaal te gaan werken met een hele klas, kunt tegen een meerprijs Momento device naar keuze aanschaffen.

Waarom maximaal € 35? Kan ik ook minder betalen?

Jazeker! Dit bedrag is gebaseerd op de actuele adviesprijzen en een combinatie van de duurste reken-, taal- en spellingmethode. In de meeste gevallen betaalt u dus nog minder! Uw schoolleverancier kan precies voor u uitrekenen wat u per leerling per jaar betaalt voor de door u gewenste combinatie, rekening houdend met uw schoolspecifieke korting.

Starten met meer of minder methoden is ook mogelijk

Voor het bedrag van maximaal € 35 heeft u reguliere software van een rekenmethode, taalmethode en spellingmethode naar keuze. Uiteraard kunt u ook met één of twee vakgebieden starten, of juist met meer dan deze drie vakgebieden. Wellicht bent u voor bepaalde vakgebieden al in het bezit van software of misschien wilt u klein en flexibel beginnen. Dat kan allemaal. Aansluitend bij de visie van Momento, betaalt u alleen voor dat wat u gebruikt. Vraag uw schoolleverancier naar een offerte op maat.

Wat betaal ik extra voor een Momento device?

Als u al leerlingdevices heeft, kunt u direct aan de slag. Heeft u nog geen devices, dan hebben wij een unieke aanbieding. U kiest zelf met welk device u graag wilt werken. U heeft de keuze uit tablets (vanaf € 50), Chromebooks (vanaf € 70) of Windows notebooks (vanaf € 90). Zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidstellingen. Deze prijs komt boven op het bedrag wat u betaalt voor de softwarelicenties. Klik hier voor meer informatie over de Momento Device Deals.

Met de Momento totaaloplossing kunt u digitaal instructie geven, oefenen en toetsen afnemen. Natuurlijk kunnen de Momento partners ook aanvullende materialen leveren, zoals verwerkingssoftware, verrijkingssoftware of boeken, schriften en mappen die bij een methode horen. Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken met uw verkoopadviseur van Heutink, Reinders of de Rolf groep voor meer informatie en advies.