Resultaten

Momento zorgt ervoor dat je altijd en overal inzichtelijk hebt wat de resultaten zijn van jouw leerlingen op het gebied van verwerken, oefenen en toetsen. Deze informatie helpt je in het beoordelen welke leerlingen de stof goed beheersen en welke kinderen mogelijk extra hulp, ondersteuning of uitdaging nodig hebben. Daarnaast kun je zien welke oefening door veel van jouw leerlingen moeilijk gevonden werd.

Hoe werken de resultaten cirkels?

Overzicht van resultaten van verwerken, oefenen- en toetsen van de groep
Het intuïtief ingerichte Momento toont direct een overzicht van de oefen- of toetsresultaten van de hele groep in een cirkel aan de hand van kleuren. Per vakgebied of per periode en met een duidelijke indeling in niveau is in één oogopslag helder welke leerlingen uit jouw groep de stof voldoende beheersen en welke leerlingen hulp nodig hebben.

Inzicht in individuele resultaten van verwerken, oefenen en toetsen
Tevens geeft Momento meer gedetailleerde informatie per leerling. Welke opdrachten vond hij of zij moeilijk? Of waar kan de leerling juist meer uitdaging gebruiken? Ook hier is onderscheid te maken tussen oefen- en toetsresultaten.

Interpretatie en organisatie, de basis voor handelingsplannen
Met 1 klik kom je in de omgeving van de uitgeverij terecht voor een nog fijnmaziger overzicht van de leerresultaten per leerling. Deze informatie, gekoppeld met de analyse die je als leerkracht maakt, vormt de basis voor rijke handelingsplannen.

Welke resultaten toont Momento?
Je ziet uitsluitend de resultaten die worden geregistreerd in de uitgeverij-omgeving. Resultaten van digitale toetsen, toetsresultaten die je handmatig verwerkte en resultaten van digitale verwerking, zoals oefenen. Voorwaarde is dat de uitgeverij van het betreffende leermateriaal een koppeling heeft met Momento.

In één oogopslag alle resultaten per groep, vak of leerling

Overzicht van groepsresultaten
Overzicht van groepsresultaten
Inzicht in individuele resultaten
Inzicht in individuele resultaten

Jij bepaalt

Of en op welke wijze jij handelt naar de informatie uit het resultatendashboard, dat bepaal je zelf! Momento geeft inzicht en overzicht, maar interpreteren en analyseren blijft het vak van de leerkracht. Een leerling is tenslotte meer dan data en cijfertjes en dat weet jij als geen ander.